Service

Afhaalpunt + routebeschrijving voor particulieren

Naast het magazijn dat we gebruiken voor grotere bestellingen, hebben we ook een afhaalpunt in de Rode Kruislaan 8 te Westmalle.

Er zijn geen vaste openingstijden voorzien. De afhaling gebeurt steeds na onderlinge afspraak per mail of telefoon.

Iedereen is welkom, zowel voor aankoop van 1 of meerdere flessen. We proberen je steeds zo goed mogelijk te adviseren.

Horeca en groothandel

Ook het leveren aan Horeca en groothandel behoort tot de mogelijkheden. In onderling overleg kunnen we samen bekijken op welke manier dit het best kan gebeuren.

Het opstellen van een wijnkaart of ander advies is mogelijk. Verder streven we naar een flexibele manier van leveren.

Leveringen

Leveringen zijn gratis in een straal van 10 km rond Westmalle bij afname van 12 flessen.   Voor verdere afstanden of dringende leveringen proberen we steeds de gepaste oplossing te vinden.

Degustaties

Een degustatie op maat kan steeds georganiseerd worden, ook op verplaatsing. Thuis doet onze knusse afhaalruimte dienst als degustatieruimte voor maximum 8 à 10 personen. Desgevallend kan ook gezorgd worden voor een hapje tegen een meerprijs.

De prijs van een degustatie zal steeds in onderling overleg vooraf besproken worden.

Degustaties voor een groter publiek zullen eveneens georganiseerd worden. Schrijf U dus in voor onze nieuwsbrief en je wordt automatisch hiervan verwittigd.

Feesten en evenementen

Of het gaat om grote of kleine feesten, opendeurdagen, recepties van winkels, of welk ander evenement ook, steeds kunnen we de wijnen of bubbels in consignatie leveren.

Voor de nodige aantallen geven wij U graag advies. De levering is kosteloos en de niet geopende flessen, in goede staat, worden zonder problemen teruggenomen. De uiteindelijke afrekening behelst dus alleen de verbruikte en geopende flessen tegen de afgesproken aankoopprijs.

Als extra kunnen ook gratis glazen ter beschikking gesteld worden. We kunnen eveneens ijs leveren in onderling overleg.

Relatiegeschenken – Eindejaarsgeschenken

Het vertrekpunt hierbij moet zijn dat alles a priori mogelijk is.

Gedurende heel het jaar kan je dan bij ons terecht voor alle soorten relatie- en eindejaarsgeschenken, zowel voor bedrijven als particulieren.

Vanzelfsprekend besteden we de nodige aandacht aan de verpakking.

Proefpakketten

Op regelmatige tijdstippen worden proefpakketten van 6 of 12 wijnen aangeboden. Deze zullen per nieuwsbrief aangekondigd worden.

LADV_Flyer_Dec2016_A5